Stomatologie fără durere

Înțelegem cât de stresantă poate fi vizita la stomatolog din cauza fricii de durere. De aceea, la Akydent, utilizăm metode și proceduri medicale moderne pentru a eradica complet durerea din timpul tratamentului și pentru a-ți îndepărta stresul.

Cum eliminăm durerea?

Pre-anestezie locală

Pentru a nu simți nici înțepătura acului de anestezie, aplicăm spray anestezic care amorțește zona afectată. Pre-anestezia locală durează câteva minute, suficient pentru ca injecția de anestezic local să fie administrată complet fără durere.

Anestezie locală

Anestezia locală este cea mai folosită metodă de anestezie în medicină. Aceasta este aplicată în toate tratamentele dentare, fiind sigură și eficientă. Procedura implică amorțirea totală a nervilor din zona afectată, astfel împiedicând apariția durerii.

Ace atraumatice

Acele atraumatice reprezintă noile modele de ace folosite în anestezie. Având vârfuri foarte fine și ascuțite, acestea minimizează radical durerea din timpul înțepăturii. Datorită acelor atraumatice, mulți pacienți doresc să evite etapa pre-anestezică și să le fie administrată direct anestezia locală.

Experiență

Având peste 30 de ani de experiență în stomatologie, ne mândrim cu dexteritatea și precizia cu care administrăm anestezia, astfel încât procesul să fie eficient și lipsit de disconfort.

Confort

În multe cazuri frica de stomatolog poate provoca cea mai multă durere. Așadar, pe toată durata vizitei tale în clinica Akydent, îți oferim condițiile de care ai nevoie pentru a te simți liniștit și în sigurantă.

Cum ne găsiți?