Despre noi

Misiunea noastră este să le redăm oamenilor bucuria de a zâmbi și încrederea în sine oferită de un zâmbet alb și natural. Cu fiecare pacient, ne străduim să ne depășim limitele, punând accentul pe o comunicare empatică și un tratament lipsit de durere, care să îndepărteze complet afecțiunea pacientului și anxietatea dentară.

Valorile noastre

Empatie – Îți înțelegem fricile și reținerile legate de stomatologie și te tratăm cu atenție, ca pe un prieten apropiat.

Răbdare – Avem răbdare cu fiecare pacient care intră în clinica noastră, explicând amănunțit procedurile tratamentului și răspunzând oricărei întrebări. Liniștea ta sufletească este prioritatea noastră.

Înțelegere – Nu te judecăm după starea dinților tăi. Oricum ar arăta dantura ta, te înțelegem și îți oferim aceleași servicii de calitate. 

Amabilitate – Suntem amabili cu toți pacienții, deoarece știm cum un mic gest de blândețe poate îmbunătăți starea unei persoane.

Respect – Credem în zicala “Respectul naște respect” și de aceea oferim respect oricărei persoane, indiferent de aspectul fizic.

Sinceritate – Suntem 100% sinceri și transparenți cu pacienții noștri. Spunem întotdeauna adevărul și nu îți propunem un tratament dacă nu suntem convinși că este cel potrivit pentru tine.

Atenție la detalii – Un mic detaliu poate face diferența dintre un zâmbet strălucitor și unul respingător. Atenția noastră la detalii ne recomandă ca medici și determină calitatea superioară a serviciilor noastre.

Cum ne găsiți?